

FX EXECUTIVE STEERING COMMITTEE Meeting Agenda



Meeting Information Meeting Name: FX Executive Steering Committee (ESC) Date: April 16, 2021 Time: 10:00 a.m. - 11:30 a.m. (1.5 hour) Virtual – GoTo Webinar Meeting Location: To register for this meeting, please go to https://register.gotowebinar.com/register/200377612225836304. After registering, you will receive a confirmation email containing call-in and other information about joining the Webinar. To view meeting materials, go to http://ahca.myflorida.com/Medicaid/FX/fx gov.shtml. Meeting Objective: April 16, 2021 Executive Steering Committee

ESC Members

NAME	ORGANIZATION/TITLE	Nаме	ORGANIZATION/TITLE
Simone Marstiller, Chair	AHCA / Secretary & FX Executive Sponsor	Julie Madden	AHCA / Deputy Secretary of Operations
Adam Taylor	DCF / Chief of Innovation	Kim Smoak	AHCA / Acting Deputy Secretary for Health Quality Assurance
Austin Noll	FHKC / Chief Operating Officer	Lorena Fulcher	APD / Chief of Consumer Support
Beth Kidder	AHCA / Deputy Secretary for Medicaid	Nikole Helvey	AHCA / Chief of Health Info & Policy Analysis
Brian Meyer	AHCA / Assistant Deputy Secretary for Medicaid Operations	Patricia Medlock	DCF / Assistant Secretary (Child Welfare)
Cassandra Pasley	DOH / Medical Quality Assurance Director	Scott Fennell	DFS / Deputy Chief Financial Officer, Operations
Catherine McGrath	DOEA / Chief of Long-Term Care and Support	Scott Ward	AHCA / Director of Information Technology
James Grant	DMS / State Chief Information Officer		

Agenda Topics

	Торіс	SPEAKER(S)	ESTIMATED TIME
•	Opening Remarks and Agenda	Simone Marstiller	10:00 – 10:05 a.m. (5 mins)
•	FX Program Updates	Mike Magnuson	10:05 – 10:15 a.m. (10 mins)
•	FX Module Updates	Damon Rich / ESC Members	10:15 – 11:10 a.m. (55 mins)
•	Independent Verification & Validation (IV&V) Assessment	Kurt Hartmann	11:10 – 11:15 a.m. (5 mins)
•	Open Discussion / Member Updates	Mike Magnuson / ESC Members	11:15 – 11:25 a.m. (10 mins)
•	Upcoming Activities / Closing Remarks	Simone Marstiller	11:25 – 11:30 a.m. (5 mins)
	Adjourn	Simone Marstiller	11:30 a.m.

Note: The Agency's FX program is an ongoing process that involves the preparation of specifications for upcoming contracts. In order to protect the competitive nature of future procurements, the Agency will not have any discussions related to the scope,



FX EXECUTIVE STEERING COMMITTEE Meeting Agenda



evaluation, or negotiation of any current or future procurement with vendors or their representatives, other than the SEAS Vendor, the IV&V Vendor, and the IS/IP Vendor, who are precluded from bidding on future FX contracts. Current information on Florida Health Care Connections will be made available on our FX Website and in public meetings of the Executive Steering Committee. These public meetings will be noticed in the Florida Administrative Register.