



## Meeting Information

Meeting Name:	FX Executive Steering Committee (ESC)		
Date:	January 15, 2021		
Time:	10:00 a.m. – 11:00 a.m. (1 hour) Note: The Florida Administrative Register notice was published for 1.5 hours, but the Agency is presenting a one-hour agenda.		
Location:	Virtual – GoTo Webinar Meeting		
	To register for this meeting, please go to		
	https://register.gotowebinar.com/register/3166829195430047756.		
	After registering, you will receive a confirmation email containing call-in		
	and other information about joining the Webinar.		
	To view meeting materials, go to		
	http://ahca.myflorida.com/Medicaid/FX/fx_gov.shtml		
Meeting Objective:	January 15, 2021 Executive Steering Committee		

## **ESC Members**

NAME	<b>ORGANIZATION/TITLE</b>	NAME	<b>ORGANIZATION/TITLE</b>
Shevaun Harris, Chair	AHCA / Acting Secretary & FX Executive Sponsor	Molly McKinstry	AHCA / Deputy Secretary for Health Quality Assurance
Austin Noll	FHKC / Chief Operating Officer	Nikole Helvey	AHCA / Chief of Health Info & Policy Analysis
Beth Kidder	AHCA / Deputy Secretary for Medicaid	Patricia Medlock	DCF / Assistant Secretary (Child Welfare)
Cassandra Pasley	DOH / Medical Quality Assurance Director	Scott Fennell	DFS / Deputy Chief Financial Officer, Operations
Catherine McGrath	DOEA / Chief of Long-Term Care and Support	Scott Ward	AHCA / Director of Information Technology
Damon Rich	AHCA / FX Business Architect	Shila Salem	DCF / Director of Transformation and Modernization
James Grant	DMS / State Chief Information Officer	Brian Meyer	AHCA / Operations
Lorena Fulcher	APD / Chief of Consumer Support		

## Agenda Topics

Торіс	SPEAKER(S)	ESTIMATED TIME
<ul> <li>Roll Call and Opening Remarks</li> </ul>	Shevaun Harris	10:00 – 10:05 a.m. (5 mins)
<ul> <li>FX Program Updates</li> </ul>	Mike Magnuson	10:05 – 10:10 a.m. (5 mins)
<ul> <li>Voting Action (including public comment)         <ul> <li>Decision 321 – Integration</li> <li>Services/Integration Platform</li> <li>Implementation: Workstream C</li> <li>Approval</li> </ul> </li> </ul>	Shevaun Harris / Angel Garay	10:10 – 10:20 a.m. (10 mins)
FX Module Updates	Nikole Helvey / Beth Kidder / Damon Rich	10:20 – 10:35 a.m. (15 mins)
<ul> <li>Independent Verification &amp; Validation (IV&amp;V) Assessment</li> </ul>	Kurt Hartmann	10:35 – 10:45 a.m. (10 mins)



## FX EXECUTIVE STEERING COMMITTEE Meeting Agenda



Торіс	SPEAKER(S)	ESTIMATED TIME
<ul> <li>Open Discussion / Member Updates</li> </ul>	Mike Magnuson / ESC Members	10:45 – 10:55 a.m. (10 mins)
<ul> <li>Upcoming Activities / Closing Remarks</li> </ul>	Shevaun Harris	10:55 – 11:00 a.m. (5 mins)
Adjourn	Shevaun Harris	11:00 a.m.

Note: Competitive procurement information relating to Florida Health Care Connections (FX) can be found on the <u>Vendor Bid</u> <u>System</u> and at the Agency's Executive Steering Committee meetings available on the <u>FX Website</u>.