

FX EXECUTIVE STEERING COMMITTEE Meeting Agenda



Meeting Information

Meeting Name:	FX Executive Steering Committee
Date:	July 31, 2020
Time:	10:00 a.m. – 12:00 p.m. (2 hours)
Location:	Virtual – GoTo Webinar Meeting
	To register for this meeting, please go to
	https://attendee.gotowebinar.com/register/731475807441885964
	After registering, you will receive a confirmation email containing call-in
	and other information about joining the Webinar.
	To view meeting materials, go to
	http://ahca.myflorida.com/Medicaid/FX/fx_gov.shtml.
Meeting Objective:	July 31, 2020 Executive Steering Committee

Invitees M = member

NAME	ORGANIZATION/ROLE	NAME	ORGANIZATION/ROLE
Mary Mayhew	AHCA / Secretary	Lorena Fulcher (M)	APD / Chief of Consumer Supports
James (JC) Miller (M)	AHCA / Chief Strategic Officer & Executive Sponsor	Patricia Medlock (M)	DCF / Assistant Secretary (Child Welfare)
Beth Kidder (M)	AHCA / Deputy Secretary for Medicaid	Taylor Hatch (M)	DCF / Assistant Secretary (Economic Self Sufficiency)
Abby Riddle (M)	AHCA / Assistant Deputy Secretary for Medicaid Operations	Greg Ungru (M)	DOEA / Deputy Secretary & Chief of Staff
Molly McKinstry (M)	AHCA / Deputy Secretary for Health Quality Assurance	Scott Fennell (M)	DFS / Deputy Chief Financial Officer, Operations
Nikole Helvey (M)	AHCA / Chief of Health Info & Policy Analysis	Matthew McCarville (M)	DMS / State Chief Data Officer
Stephanie Scanlon (M)	AHCA / Chief Financial Officer	Cassandra Pasley (M)	DOH / Medical Quality Assurance Director
Scott Ward (M)	AHCA / Director of Information Technology	Austin Noll (M)	FHKC / Chief Operating Officer
Mike Magnuson	AHCA / FX Director		

Agenda Topics

Торіс	SPEAKER(S)	TIME
Introductions and Welcome Remarks	James (JC) Miller /	10:00 – 10:10 a.m.
	Secretary Mayhew	(10 mins)
Sunshine Laws Overview	Bill Roberts	10:10 – 10:25 a.m.
		(15 mins)
ESC Roles and Structure	James (JC) Miller	10:25 – 10:35 a.m.
		(10 mins)
FX Program Overview	Mike Magnuson	10:35 – 11:45 a.m.
 FX Project Overview – IS/IP 	Scott Ward	(60 mins)
Upcoming Activities	Mike Magnuson	11:45 – 11:50 a.m.
		(5 mins)
Open Discussion / Next Meeting	James (JC) Miller	11:50 a.m. – 12:00 p.m.
·	, ,	(10 mins)
Adjourn	James (JC) Miller	12:00 p.m.

Note: "As we are in the statutory blackout period as described in section 287.057(23), F.S., due to competitive procurements relating to Florida Health Care Connections, we will not have any discussions with entities outside of the Agency, the SEAS Vendor, and the IV&V Vendor related to the scope, evaluation, or negotiation of those procurements."