

# FX EXECUTIVE STEERING COMMITTEE





### **Meeting Information**

Meeting Name:	FX Executive Steering Committee (ESC)		
Date:	April 9, 2024		
Time:	10:00 a.m. – 11:30 a.m. (1.5 hours)		
Location:	Virtual – Microsoft Teams Webinar Meeting Register for this meeting <a href="heeting-neeting">here</a> .  After registering, you will receive a confirmation email with the link to join the meeting.  Call in – (audio only) 1-850-792-4898 Phone Conference ID: 842 510 164#		
Related Documents:	Meeting materials are accessible at: <a href="https://ahca.myflorida.com/medicaid/florida-health-care-connections-fx/fx-governance">https://ahca.myflorida.com/medicaid/florida-health-care-connections-fx/fx-governance</a>		
Meeting Objective:	April 9, 2024 Executive Steering Committee EDW Go-Live / Readiness		

#### **ESC Members**

NAME	TITLE / ORGANIZATION	NAME	TITLE / ORGANIZATION
Tom Wallace, Chair	Deputy Secretary for Health Care Finance & Data & FX Executive Sponsor / AHCA	Kristyn Hallowell	Project Performance and Measurement Manager / DMS
Austin Noll	Deputy Secretary for Medicaid Policy, Quality, & Operations / AHCA	Shevaun Harris	Secretary / DCF
Matt Cooper	Assistant Deputy Secretary for Health Care Data / AHCA	Molly McKinstry	Chief of Staff / DCF
Pam Hull	Assistant Deputy Secretary for Medicaid Operations / AHCA	Pura Ahler	Deputy Director of Information Systems / DOH
Kim Smoak	Deputy Secretary for Health Quality Assurance / AHCA	Betsy Chance	Program Director / APD
Jaime Bustos	Chief of Health Info & Policy Analysis / AHCA	Suzetta Furlong	Chief Operating Officer / FHKC
Scott Ward	Director of Information Technology / AHCA	Jon Yeaton	Chief Information Officer / DOEA
		Scott Fennell	Deputy Chief Financial Officer / DFS



# FX EXECUTIVE STEERING COMMITTEE Meeting Agenda



## Agenda Topics

TOPIC	SPEAKER(S)	TIME
<ul> <li>Welcome &amp; Opening Remarks</li> </ul>	Tom Wallace	10:00 – 10:10 a.m. (10 mins)
<ul> <li>FX Enterprise Data Warehouse Go-Live / Readiness</li> </ul>	Luis Diaz (AHCA) / Don Hoag (Deloitte)	10:10 – 10:35 a.m. (25 mins)
<ul> <li>FX Focus: Master Data Management (MDM)</li> </ul>	Tracy Feliciani (Accenture)	10:35 – 10:50 a.m. (15 mins)
<ul> <li>FX Independent Verification &amp; Validation (IV&amp;V) Assessment</li> </ul>	Terry Sanderson Independent Verification & Validation (IV&V)	10:50 -11:00 a.m. (10 mins)
FX Program Updates	Mike Magnuson (AHCA)	11:00 – 11:25 a.m. (25 mins)
<ul> <li>Closing Remarks</li> </ul>	Tom Wallace	11:25 – 11:30 a.m. (5 mins)
<ul><li>Adjourn</li></ul>	Tom Wallace	11:30 a.m.

FX Procurement Integrity Statement: The Agency's FX program is an ongoing process that involves the preparation of specifications for upcoming contracts. To protect the competitive nature of FX procurements, the Agency will not have any discussions related to the scope, evaluation, or negotiation of any current or future procurement with vendors or their representatives, other than the Agency's SEAS Vendor, IV&V Vendor and IS/IP Vendor, who are precluded from bidding on future FX contracts. Procurements are subject to s. 287.057(25), Florida Statutes, between the release of the solicitation and the end of the 72-hour period following the agency posting the notice of intended award.)