

FX EXECUTIVE STEERING COMMITTEE

Meeting Agenda



Meeting Information

Meeting Name:	FX Executive Steering Committee (ESC)		
Date:	June 23, 2023		
Time:	10:30 a.m. –12:00 a.m. (1.5 hours)		
Location:	In Person – Agency for Health Care Administration 2727 Mahan Drive, Building 3, Conference Rooms A, B, & C Tallahassee, FL 32308		
	Virtual – Microsoft Teams Webinar Meeting Register for this meeting <u>here</u> . After registering, you will receive a confirmation email with the link to join the meeting.		
	Call in – (audio only) 1-850-792-4898		
	Phone Conference ID: 95188649#		
	To view meeting materials, go to https://ahca.myflorida.com/medicaid/florida-health-care-connections-fx/fx-governance .		
Meeting Objective:	June 23, 2023 Executive Steering Committee		

ESC Members

NAME	TITLE / ORGANIZATION	Name	TITLE / ORGANIZATION
Tom Wallace, Chair	Deputy Secretary for Health Care Finance & Data & FX Executive Sponsor / AHCA	Kristyn Hallowell	Project Performance and Measurement Manager / DMS
Austin Noll	Deputy Secretary for Medicaid Policy, Quality, & Operations / AHCA	Shevaun Harris	Secretary / DCF
Matt Cooper	Assistant Deputy Secretary for Health Care Data / AHCA	Molly McKinstry	Chief of Staff / DCF
Pam Hull	Assistant Deputy Secretary for Medicaid Operations / AHCA	Marcy Hajdukiewicz	Director for Children's Medical Services / DOH
Kim Smoak	Deputy Secretary for Health Quality Assurance / AHCA	Taylor Hatch	Director / APD
Jaime Bustos	Chief of Health Info & Policy Analysis / AHCA	Suzetta Furlong	Chief Operating Officer / FHKC
Scott Ward	Director of Information Technology / AHCA	Jon Yeaton	Chief Information Officer / DOEA
		Scott Fennell	Deputy Chief Financial Officer / DFS



FX EXECUTIVE STEERING COMMITTEE

Meeting Agenda



Agenda Topics

TOPIC	SPEAKER(S)	TIME
 Opening Remarks 	Tom Wallace	10:30 – 10:40 a.m. (10 mins)
 FX Program Updates 	Mike Magnuson	10:40 – 10:50 a.m. (10 mins)
 FX Focus: Unified Operations Center (UOC) Customer Journey Voting Action: UOC Hi-Level Technical Design 	Derek Jackson (AHS) / Luis Diaz (AHCA)	10:50 – 11:15 a.m. (25 mins)
 FX Interagency Subject Matter Experts (iSME) and Interoperability Update 	Alicia Dyer / Luis Diaz	11:15 – 11:25 a.m. (10 mins)
 FX Module/Project Updates 	FX Sponsors: Nikole Helvey (EDW) / Cheryl Travis (Core)	11:25 – 11:35 a.m. (10 mins)
FX IV&V Assessment	Kurt Hartmann Independent Verification & Validation (IV&V)	11:35 – 11:45 a.m. (10 mins)
 Open Discussion / Member Updates 	Mike Magnuson / ESC Members	11:45 – 11:55 a.m. (10 mins)
 Closing Remarks 	Tom Wallace	11:55 – 12:00 p.m. (5 mins)
Adjourn	Tom Wallace	12:00 p.m.

FX Procurement Integrity Statement: The Agency's FX program is an ongoing process that involves the preparation of specifications for upcoming contracts. To protect the competitive nature of FX procurements, the Agency will not have any discussions related to the scope, evaluation, or negotiation of any current or future procurement with vendors or their representatives, other than the Agency's SEAS Vendor, IV&V Vendor and IS/IP Vendor, who are precluded from bidding on future FX contracts. Procurements are subject to s. 287.057(25), Florida Statutes, between the release of the solicitation and the end of the 72-hour period following the agency posting the notice of intended award.